lørdag 2. juli 2022

Jippi - tid for ferie igjen, og vi begynner forsiktig. ( 2022)

Endelig på vei

Det er noe med denne første feriedagen. Kroppen (og hodet) er både anspent og avslappet på en gang. Det er jo ingen tvil om at det er litt stress også. Vi har skrevet lister, forberedt, kjøpt inn, funnet fram og pakket i dagevis føles det. Vi begynner tidlig for å ha god tid og bli ferdig i god tid...  men det samme skjer hvert år... det blir hektisk på slutten likevel. 

Baksetepassasjeren, som nå blir mer og mer pilot, og jeg begynte å pakke bilen i går. Takboksen var på, og bilen klar som et egg. Vi var ganske imponerte over oss selv, og fant ut at vi trenger ikke takboksen. Planen om å pakke sånn noenlunde fornuftig hadde virket!!! Av med takboksen. Så skulle den "lille" som var igjen inn i bilen - og det som pleier å skje, skjer selvfølgelig.... Vi satte takboksen på igjen...  Jaja, da har vi fått øvelse i det i alle fall.

På tross av lister og sjekk og dobbeltsjekk finner vi ikke ledningen til kjøleboksen... den er borte vekk. Etter 15 minutter med hektisk leting etter at vi egentlig var ferdige til å dra, må vi bare dra uten ledningen. Spenningen er nå om den er borte vekk eller om den plutselig dukker opp på en "lur" plass i bilen. 



Vi kom oss av gårde under en time etter skjema, og det skjema betydde egentlig ingenting. Vi hadde nemlig bestemt oss for en myk start - et par timers kjøring - ingen bestemte planer og overnatting på hotell. Og det var deilig å kunne rusle inn på hotellet med toalettmappe, et ekstra sett undertøy og ellers bare digitale enheter og et par bøker, 

Vi bor på hotell rett ved flyplassen. Det høres sikkert rart ut, men jeg synes det er noe herlig avslappende likevel.  Lyden av fly er ferielyd. Selv om vi for det meste kjører bil på ferie. I fjor satt vi og nøt lyden av fossen, i år er det lyden av fly...  Her har vi bare kost oss i kveld, slappet av, spist pizza - som var helt ok, verken mer eller mindre, hatt oss en drink i baren og ellers bare kjent feriefølelsen komme. Og nå regner det faktisk litt også, så da blir det litt lyd av vann likevel.


ET AV KVELDENS SISTE FLY HAR LANDET

Et av kveldens siste fly har landet, kanskje det siste for alt vi vet. Du ser det som et lite lys på himmelen litt til høyre på bildet. Vi er også klare til å landet. Roen senker seg i kroppen, Ellinor (bilen for dem som ikke kjenner oss) har fått kveldsmaten sin og er klar for en ny dag i morgen. Dagen begynte litt stressende, men nå har vi også landet! I morgen er vi klare igjen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar