søndag 26. juni 2016

Stave camping, Andøya

Stave camping og hot pools ligger omtrent midt på Andøya på vestsida.  Camper du, kan du faktisk bo så og si på stranda, hyttene / leiligheten ligger på andre siden av veien.  Beliggenheten er fantastisk.



Vi bodde i en liten "leilighet" / rom, omtalt som "Budget Apartment" i det som er et ombygget fjøs på "gården".  Enkelt og helt greitt. Det eneste negative var at det hadde regnet så mye at det var veldig vått å gå rundt fjøset for å komme til toalettene, men regnet kan ingen gjøre noe med, og reiser man på "budget" så gjør man nettopp det. Men neste gang skal vi ha en av disse hyttene her.  Det blir enda litt lenger å gå til servicebygget, men de lå utrolig fint til. Bakdelen er bare at da må vi vente til vi reiser uten barn, for her er det bare plass til to personer pluss ev. et barn under 10 år.




Vi var her på bryllupsdagen vår og hadde planlagt å feire den i Hot Pool'n, men vi kom nå aldri så langt. Sånn er det, ikke alltid man kan få med seg alt. Men det ser fremdeles fristende ut, så neste gang... Det begynner å bli mye vi skal gjøre neste gang...


Stave camping er en helt grei camping.  Vi betalte 600,- kr for vår lille "apartment" med kjøkkenkrok, spiseplass med utsikt og sengeplass til fire (om jeg ikke husker feil). I forhold til andre plasser vi har bodd underveis, er det en ganske "vanlig" pris.

Omgivelsene

 

Innenfor gjerdene her kan man campe i telt eller vogn/bobil om man ikke trenger strøm. Jeg kunne glatt ofret strømmen for å bo her om jeg skulle bodd i telt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar