fredag 24. juni 2016

Ramfjord camping, 30 km før Tromsø



Tja, hva skal man si om denne plassen?  Den lå fint til med utsikt til fjell og fjord, og mottagelsen var virkelig lovende.  Det var fint og velstelt og blomstene her med fjellene i bakgrunnen var riktig fin.

Etter en lang dag som inkluderte både et lengre tannlegebesøk, dundrende hodepine og en lang kjøretur, var det som å komme til himmelen å kunne velte seg inn i campinghytta.  Men det tok ikke lang tid før vi ante noen svarte flekker i paradiset.




Hytta var helt grei, men ikke noe mer.  Men den lå trist til med "ryggen" til resten av campingplassen og med "utsikt" rett inn i et gjengrodd område med trær som vokste omtrent inn på verandaen.  Mørkt og trist og rått fra elva der nede.

Servicehuset med dusj og toaletter var helt greie og renholdet var ok.  Men det var likevel noe som lå over plassen som gav meg en følelse av at dette er en plass på vei ned, og når jeg googler Ramfjord camping nå to år etter, kan det se ut til at den følelsen ikke var tatt helt ut av det blå.




Tenk så mye koseligere det hadde vært å hatt verandaen ut mot sjøen og fjellet i stedet for rett inn i "skogen"

Vi var her to netter sånn at vi fikk hatt en hel dag i Tromsø, en det må nok drastiske forandringer til for at vi skal stoppe her neste gang eller så må det være at dette er den eneste plassen det er noe ledig.

Synd, for det er og har helt sikkert vært et stort potensiale her.

Ramfjord camping.

2020 - Oppdatering: Denne plassen ser ut til å være nedlagt nå. Eventuelt byttet eier / navn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar