lørdag 11. mai 2013

Vi trener på å raste langs veien... ved Haukeliseter (2011)

Juni 2011

Skal vi øve oss på å være ferie, så skal vi øve oss… En av tingene vi øver på, er å spise på rasteplasser. Det finnes jo ganske mange av dem, noen av dem riktig trivelige også. Eh, jeg må vel innrømme at de kanskje ikke så like trivelige ut der vi passerte dem i gråværet mens temperaturmåleren aldri klarte å komme opp i 10 grader..  Vi endte opp med å stoppe ved Haukeliseter Fjellstue og fant oss et bord ute.


Well, det blir sagt at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær, så jeg antar at det er feigt å spise inne, selv om det ligger en varm og god kafeteria rett ved siden av? Det er bare å kle seg godt, ta på seg solbriller og late som om det er en flott dag å spise ute på. Det er jo ikke verre enn å sitte på en uterestaurant og fryse i seg årets første utepils bare fordi kalenderen sier at det er på tide… Eller kanskje …


Medbrakt kaffe på termos, ferskt brød, ost, skinke og Åkrafjordpølse, smaker godt uansett temperatur det! Baksetepassasjeren har av naturlige grunner ikke samme trening i å fryse i seg ting, så hun valgte å raste i nettopp baksetet. Vi heier fremdeles på rasteplasser framfor kafeteriaer med mer eller mindre kjedelig og dyr mat! Men alt til sin tid, kanskje?

Vi er klare til å prøve ut flere, forhåpentligvis i bedre vær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar