mandag 4. juli 2016

Da er vi klar for ferie igjen !!! (2016)





Jeg elsker kaoset før vi er klar for ferie, enten det gjelder biltur i Norge eller flytur til den andre siden av havet, eller noe midt i mellom. Pakkelistene ligger klare på pc'n fra forrige tur og vi holder på med maraton-klesvask.  Vi er ikke kjent for å være ute i god tid...

Bilen har blitt vasket og støvsugd og det pakkes og organiseres for harde livet.  Som vanlig tenker jeg at "neste gang" skal vi være klare tidligere, men innerst inne vet vi at sånn blir det sikkert ikke, vi er og blir i siste-liten-mennesker, i alle fall når det gjelder sånne ting. But who cares?! - Det er snart ferie, veldig snart og da føles det ekstra godt å sette seg i bilen neste morgen og vite at det som ikke er gjort eller ikke er med nå, det er det rett og slett ikke noe å gjøre med!

Jeg elsker ferie - rett og slett elsker det! Uansett hvor den går og om den er på sparebluss eller i andre enden av budsjettet.  Denne ferien skal være i "andre enden av budsjettet" for i år har vi masse annet å bruke penger på.

Har du lyst til å være med oss på tur så heng deg på!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar