søndag 6. juni 2021

Yttervik camping enda en gang

 Juli 2020

Yttervik camping rett sør for Mo i Rana er og blir favoritten vår. Det er alltid herlig å komme hit, og det er vidunderlig å kunne sitte på verandaen her og bare nyte utsikten utover vakre Ranafjorden. En annen ting er at det alltid er sol her...  i alle fall i våre hoder. 

Det var like vakkert som vi husket fra 2017





Det var jo et spesielt år i 2020. Mange nordmenn skulle på ferie i Norge, og mange hadde kjøpt eller leid seg bobil. Det kom så mange bobiler hit at campingen tilslutt måtte sette ut skilt på veien om at det ikke var plass til flere. Vi, der i mot, koste oss i hytta vi hadde leid. Denne gangen med do og dusj, men det er slettes ikke nødvendig, sanitæranleggene her er nemlig blant de reneste, eller kanskje det aller reneste, vi har vært borti. Og det har det vært hver gang vi har vært her.



Hva skal man med dyre restauranter når man kan nyte enkel mat i sånne omgivelser? Vi kjøpte oss en enkel, liten gassgrill før vi dro på tur og den ble flittig brukt både her og andre steder. 

Utsikt både på dagtid og kveldstid.

Trollmor og Trollfar har funnet plassen sin.








Det finnes flere innlegg herfra i denne bloggen - og alle sier vel akkurat det samme. Og jeg skriver det samme på Facebook og i minneboka hver gang vi er her: Det er så flott her og vi bare elsker å være her. Jeg trenger ikke å gjøre noe annet enn å "sitte her og glo" Vi kommer igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar