onsdag 16. juni 2021

2021 - Lenger enn lengst mot nord og øst

Jammen ser det ut til at vi klarte å få med oss det vi skulle få med oss. Det er betraktelig mindre plass i den nye bilen enn den gamle, men vi klarte det. Om det ikke plutselig dukker opp noe vi bare MÅ ha med. Foreløpig har vi droppet camping bord og stoler, men vi får se i morgen om vi kanskje får med oss en stol eller to. Ellers får vi klare oss uten. 

Vi kommer oss av gårde litt senere enn planlagt morgen.  Mannen i huset fikk plutselig tilbud om vaksine og det kunne vi jo ikke si nei til. Den rolige turen med en liten omvei og flere stopp hvor vi virkelig skulle kjenne at roen senker seg, blir til raskeste veien og kun nødvendige stopp for å strekke litt på beina, dobesøk og mat til oss og bilen. Det viktigste er at vi får gjort alt vi trenger å gjøre før vi drar og at vi kommer oss av gårde. Så får det heller bli en boks lapskaus når vi kommer fram og en kortere kveld en planlagt. Vi har nok av dager å ta det igjen på.


Den raskeste veien er forresten fin den også, bare at vi har kjørt den så mange ganger før at vi hadde lyst til å gjøre noe annet denne gangen. Heldigvis er vi temmelig fleksible selv om vi kanskje er over gjennomsnittet glade i å planlegge…  En jeg kjente en gang for mange år siden, sa  noe sånn som at «Når du planlegger godt på forhånd, gjør du det mye enklere å være fleksibel for da vet du akkurat hva som kan flyttes på og forandres på uten å skape kaos» Det passer godt hos oss i alle fall. 


Uansett skal det bli godt å synke ned i bilsetet og sette av gårde Så får vi se om vi dropper det faste is-stoppet i Ølensvåg eller om det blir Åkrafjordtunet som må oversees denne gangen. Kanskje stopper vi først når vi kommer til Langfoss… eller rett og slett gjør noe nytt - stopper i Odda.  Noen av disse faste stoppene våre må gå ut denne gangen…  Av og til er vi visst like mye vanemennesker som planleggere…

Planen er å lade litt mens vi handler i Kinsarvik. Morgendagens endestasjon er Tvindefossen camping, i underkant av 4 timers kjøring. Uansett hva vi ender opp med å gjøre, så blir det en dag som handler om å kjøre, ikke å gjøre så mye underveis. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar