lørdag 9. august 2014

Sæta camping, Otta, Gudbrandsdalen

Vi hadde ikke bestilt på forhånd for vi visste ikke hvor langt vi kom til å klare å kjøre, men takket være den hyggelige og hjelpsomme damen på Otta camping, fikk vi den siste ledige hytta på Sæta camping som ligger rett ved E6 omtrent 5 km sør for Otta.

Campingen ligger fint til rett ved Gudbrandsdalslogen.  Den har 8 hytter i fire forskjellige katagorier og er en av de forholdsvis få campingplassene vi har funnet som har en oppdatert og informativ hjemmeside!  Vi ble også mottatt av en svært hyggelig dame i resepsjonen da vi kom.



Hytta vi fikk, var den største hytta og den hadde et rom med dobbeltseng, sovesofa, kjøkkenkrok, tv og spisebord.  Døra til venstre på bildet er til badet som har vask, dusj og toalett.  Alt var rent og fint og hytta var godt utstyrt.  

Hytta kostet 600 kr og det var ikke mye for en hytte av den størrelsen med do og dusj. Vi kom ganske sent og reiste igjen ganske tidlig neste morgen, så det var ikke så mye vi fikk sett av campingplassen.  I og med at vi også hadde dusj og toalett på hytta, trengte vi ikke å teste ut fellesanlegget heller. Men inntrykket vi fikk sånn generelt var godt. 
Vi stopper gjerne her en annen gang også.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar