torsdag 25. februar 2021

Nyheim camping - igjen ( 2020)

Juli 2020

Vi har våre favoritt-campingplasser rundtomkring og av forskjellige grunner. Noen fordi utsikten er magisk, noen fordi de er utrolig hyggelige, noen fordi de ligger akkurat der de ligger og noen bare fordi de er det. 



Minihytta med den laveste døra

Nyheim camping ligger rett ved E6 i Namskogan, omtrent 30 km nord for Namskogan familiepark. Vi endte opp her første gangen i 2011 rett og slett fordi vi var på jakt etter en overnattingsplass ikke for langt fra Namskogan Familiepark til en grei pris. Og denne oppfylte begge de to kravene. Her finnes det hytter i alle prisklasser.  I tillegg falt vi for denne lille, sjarmerende - om noe nedslitte, hytta som ligger omtrent 7 meter fra toalettet... Den har blitt noe ikonisk for oss - med den lave døra som jeg denne gangen klarte å skalle hodet i dørkarmen opptil flere ganger...  og resten av ferien bøyde jeg hodet hver gang jeg gikk gjennom dører...



Jeg må innrømme at vi var litt skuffet over renholdet på toalettene denne gangen. Det var rent og fint når vi kom, men etter hvert fløt søpla over og det så ikke like fint ut som det har gjort de to gangene vi har vært her før. Og det i et år hvor renhold var ekstra viktig. Men vi var utstyrt med sprit og wipes hele ferien, så vi klarte oss. Vi gir dem en ny sjans i 2021. 


På den andre siden av Namsen går toget


Kveldsstemning ved Namsen

Plassen ligger praktisk til rett ved E6 - og rett ved Namsen. Man hører likevel lite til trafikken, men toget som passerer på andre siden av Namsen, høres av og til. Det gjør ingenting for oss, vi har et godt forhold til tog! Liker faktisk lyden og tenker at en gang skal vi ta Nordlandsbanen fra Trondheim til Bodø. 


Nettside: Nyheim camping

Tidligere besøk på Nyheim camping: 2011 , 2017

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar