søndag 7. april 2019

Dag 30: Namskogan - Steinkjer (2017)

I dag er planen å gjenoppleve noen gamle minner og gjøre noe annet enn å bare kjøre - vi skal bare kjøre en lite halvtime og så skal vi tilbringe noen timer i Namsskogan Familiepark. Der har vi vært før, og det er alltid kjekt å gjøre noe vi har gjort før... vi må vel bare innrømme at vi er glade i å gjennomoppleve ting og gamle minner... Men så er det snart slutt på ferien da - vi har vært en måned på tur, og vi er rett og slett lei - vi vil hjem!




Vi er gode til å planlegge, men vi er heldigvis også gode til å forandre på planene når det trengs. Hytte er allerede bestilt hytte i Steinkjer, så vi bestemmer oss for å kjøre rett dit. I Steinkjer kan vi gå ut for å ta oss en god middag, ta kvelden tidlig og lade opp til en lang kjøredag i morgen. På den måten gjør vi kjøretiden hjemover en dag eller to kortere.  Ganske typisk egentlig, når vi begynner å nærme oss hjem, vil vi hjem. Vi feirer avgjørelsen med å stoppe og koke kaffe på en trivelig rasteplass! Nå har vi både brukt grillen og kokeapparatet, så da kan vi dra hjem med god samvittighet...


 

For fjerde gang sjekker vi inn på en enkel og grei hytte på Guldbergaunet camping i Steinkjer. Sentralt, rent, pent og hyggelig - og rimelig! Vi sjekker inn, gjør en rask ompakking sånn at vi er klare for en lang kjøretur i morgen, pudrer nesen og drar inn til sentrum for å å oss en bedre middag.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar