torsdag 29. mai 2014

Sør for Trondhjem og endelig telt. (2011)


Denne dagen kjørte vi fra Kolvereid til litt sør for Selbu og det var dagen for å forflytte seg og å oppfylle noen ønsker og planer for dagen og turen.  Vi har kjørt langt nå og vært lenge borte, men vi har fremdeles ting vi vil se, gjøre og oppleve.




Å raste langs veien og koke kaffe på primusen hører med på bilferie.  Denne rasteplassen et lite stykke sør for Trondhjem var kjempfin.

Hell stasjon



Norges mest fotograferte togstasjon.  Vi bare måtte kjøre nedom når vi først var i området.  Vi følte oss nesten litt vel mye turistaktige og lurte på om vi skulle slå om til engelsk, men vi fikk stå for det vi ville og bare hive oss uti det.

Fuglem





Noen ganger må man bare gjøre enkelte ting, som f.eks å lete etter en plass som egentlig ikke er noe spesielt å lete etter.  Det var nøye planlagt og planleggingsministeren hadde lagt ned et grundig arbeid for å finne ut hvor vi skulle finne denne plassen. Baksetepassasjerens bestevenninne fra Canada heter Fuglem til etternavn og hennes oldeforeldre eller tip-oldeforeldre kommer fra Fuglem i Sør Trøndelag.  Ikke akkurat verdens navle, men det gjør det jo bare enda artigere å finne det.


Endelig en natt i telt




Den fjerde og siste, men absolutt ikke minste tingen på lista over hva vi bare "måtte" gjøre i løpet av ferien, var å ligge i telt.  Og endelig fikk vi testet teltet til baksetepassasjerens største begeistring.  Det er faktisk ganske trivelig å ligge i telt, selv om jeg nok foretrekker campinghytter, men vi kommer sikkert til å gjøre det igjen!  Vi er litt makelig anlagte da, så vi la oss på en plass hvor det går an å få strøm.  Kjekt å holde kjølebaggen i gang, selv om den bråker litt vel mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar