mandag 6. juni 2022

BÅTSFJORD HOTELL - En sjarmerende perle på en koselig plass (2021)

Det ser kanskje ikke ut som verdens koseligste sted der det ligger midt på en grusplass....  Men det ser i alle fall ikke ut som et kjedehotell heller. Og skinnet kan virkelig bedra. For en kjekk plass å overnatte! God frokost, hyggelig betjening, hyggelige omgivelser og sjel!


Det sto mellom Båtsfjord og Berlevåg da vi planla turen, eventuelt en natt på hver plass. Men vi endte med Båtsfjord for det var der vi fant overnattingsplass. Vi visste ikke så mye om Båtsfjord hotell før vi kom dit, men det skuffet ikke!  Vi visste forresten ikke så mye om Båtsfjord heller, annet enn at vi stoppet her med Hurtigruta en gang... sent på kvelden tror jeg. Nå vet vi at det er veldig fint her, de har et kjempetrivelig hotell og en restaurant med Verdens beste Fish'n Chips på Båtsfjord Brygge. Men akkurat det fortjener et eget innlegg. 





Sengene var gode og hotellrommet var ikke stort, men veldig stilig, og hyggelig. Vi så bare et av rommene, men ryktene sier at alle rommene skal være forskjellige og ha sin egen stil. Kult var det uansett. 



Utsikt fra hotellet mot havna fra "verandaen" på samme etasje som rommet vårt var.  Deilig å sitte her og kjenne på frisk luft og nyte utsikten. 


Vi spiste bare frokost på hotellet, men ryktene sier at de har god mat her også. Men vi hadde en veldig koselig kveld med andre gjester, god service og hyggelige omgivelser på hotellet om kvelden. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar