søndag 25. juni 2017

Innspurten er i gang.


Nå er det full nedtelling her eller opptelling, alt etter som man ser det! Hele familien er i sving med rydding, tøyvask, testing av utstyr, shopping, listeskriving og andre forberedelser. Og ikke minst er vi i full gang med å glede oss og å bestille de siste overnattingene.

Sånn er reiseruta, i grove trekk:

Nordheimsund - Loen - Oppdal - Steinkjer - Vennesund - Nesna - Halsa - Saltstraumen - Lofoten - Andøya - Senja - Kvænangsfjellet - Stabbursdalen - Vestre Jakobselv - Kjøllefjord - Nordkapp - Storslett - Ballangen - Hamarøy - Fauske / Grong - Mo i Rana - Namskogan - Trondheim - Oppdal / Dovrefjell - Sognefjellsveien - hjem.

Da er det vel bare å begynne å pakke da? Heldigvis er det fremdeles noen dager igjen, og de skal brukes godt. Jeg tror det meste er i hus nå i alle fall, å da er det bare å skrive ut pakkelista fra sist gang.

Det er forresten et av tipsene mine: Skrive og ta vare på lister, å slipper man å finne opp kruttet hver gang, mye enklere å bare finne fram lista fra sist gang.

God ferie, uansett om du skal på langtur eller være hjemme. Ferie dreier seg ikke om hvor du er, men hva du gjør ut av der du er. Husker godt en småskolegutt som vi voksne visste at hadde vært på den spennende ferien (sett med våre øyne), og da ungene skulle få fortelle en ting hver fra ferien sier han med stolthet: "Jeg har vært hos bestemor og sovet i telt i hagen".








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar